Huisartsenpraktijk Puite

Assistentie en praktijkondersteuning

Praktijkassistentes Suzanne Hoorn, Ashwaaq Abdi, Anouk Klasen, Marjan Mantel, Romy Hoppenbrouwers,  Nykita Steemers-Winkel, Wassima Boulmarouf en Arife Koycu staan u graag te woord aan de telefoon. U kunt een afspraak op het assistente spreekuur maken voor het uitspuiten van oren, urine onderzoek, bloeddruk meten, uitstrijkjes van bevolkingsonderzoek en toedienen van injecties.

Een praktijkondersteuner  is opgeleid ter ondersteuning van de huisarts en ter verbetering van de kwaliteit van zorg. Zij helpt patiënten met een chronische ziekte zoals Astma/COPD, hoge bloeddruk/hypertensie en Suikerziekte/Diabetes Mellitus II. Maar ook de zorg voor kwetsbare ouderen. De praktijkondersteuner houdt spreekuur en bezoekt patiënten ook thuis. Hierbij worden controles uitgevoerd en zal ze voorlichting geven over de ziekte en de leefgewoonten , zoals stoppen met roken, inhalatietechnieken, medicijngebruik en eetgewoonten. Ook kan zij helpen met het regelen van andere hulp en instanties.
Een afspraak kunt u maken bij de praktijkassistente. Ook kan de huisarts u doorverwezen  naar de praktijkondersteuner. De functie van praktijkondersteuner zal vervuld worden door Nina Bravenboer , Paula van der Linden  en Coby Boeters. ,  Gerdien Lanning, Marleen van Kraay en Francoise Molendijk zijn onze praktijkondersteuner GGZ (geestelijke gezondheidszorg) en Wendy Klut (geestelijke gezondheidszorg voor jeugd en kind).