Huisartsenpraktijk Puite

Praktijk informatie

Huisartsenpraktijk Puite heet u van harte welkom op onze website!

In verband met de sterke groei van huisartsenpraktijk Puite hebben wij twee locaties: De ZOED Schalkwijk en De ZOED Boerhaavewijk. Op beide locaties werken we in een team met vaste huisartsen. Ons streven is dat u zoveel mogelijk dezelfde huisarts ziet.

Onze Visie;

Wij streven naar het verlenen  van hoogwaardige, professionele, toegankelijke en betrokken medische zorg waarmee we samen met onze patiënten verantwoordelijkheid willen nemen voor de gezondheidszorg in onze wijk. Als praktijk en team kennen wij onze patiënten, werken we samen en handelen we te allen tijden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met betrekking tot patiëntveiligheid.

Wij zien de huisartspraktijk als een schakel in de keten van zorg, samenwerkend binnen een netwerk van zorgverleners. Wij streven naar een open, veilige, leerbare en collegiale werkomgeving gericht op ontwikkeling en optimale medische zorg.

We hopen u hier te informeren over onze bereikbaarheid, werkzaamheden en medewerkers.

Wij doen ons best deze informatie update te houden, mocht u echter onvolledigheden of onjuistheden opmerken laat het ons weten!

Vincent Puite
Huisarts

 

Vragen stellen is ook  per email mogelijk, mailt u naar: dokterpuite@dezoed.nl, u krijgt dan binnen twee werkdagen bericht terug.

Huisartsenpraktijk V.S. Puite
Tel – 023 533 1592
Fax -023 533 0612
Italielaan 170
2034 BZ Haarlem
Email: dokterpuite@dezoed.nl