De Zoed – Schalkwijk

Herhaalservice

Gebruikt u langdurig medicijnen? En wilt u zo min mogelijk omkijken hebben naar het verkrijgen van uw medicijnen?
Dan is de Herhaalservice iets voor u!
Met de Herhaalservice vraagt uw apotheek de herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Uw huisarts verstrekt het recept rechtstreeks aan uw apotheek. In de apotheek worden de geneesmiddelen voor u klaargezet en krijgt u een email of bericht per post dat u ze kunt komen afhalen. Natuurlijk kunnen deze geneesmiddelen desgewenst  bij u thuis worden bezorgd. Bovendien zorgen wij ervoor dat u uw geneesmiddelen zo veel mogelijk tegelijk krijgt. Zo heeft u zo min mogelijk omkijken naar het verkrijgen van uw medicijnen!

Voordelen van de Herhaalservice:

 • Gemak
  De Herhaalservice maakt het u gemakkelijk. Door het aanvragen van de herhaalrecepten en het klaarzetten van de geneesmiddelen neemt de apotheek het initiatief voor het op peil houden van uw medicijnvoorraad.
 • Verhoging therapietrouw
  Het is erg belangrijk dat u uw medicijnen op het juiste tijdstip en in de juiste hoeveelheid gebruikt.
  Doordat automatisch de geneesmiddelen voor u worden klaargemaakt merkt u of u wellicht te weinig of te veel gebruikt.Hiermee houdt u beter controle en dit verhoogt uw therapietrouw.
 • Veiligheid
  Uw apotheek controleert uw geneesmiddelengebruik. Dit gebeurt bij elk recept, zowel automatisch als persoonlijk. Met de Herhaalservice is de apotheker in staat om uw totale geneesmiddelengebruik bij elke herhaalaflevering te evalueren.
 • Kosteloos
  De Herhaalservice is een service die uw apotheek u kosteloos aanbiedt.

Hoe werkt het?
Wilt u gebruikmaken van de Herhaalservice of meer informatie wensen dan kunt u contact opnemen met de apotheker of apothekersassistent(e). Deze neemt met u uw actuele medicijnvoorraad door en spreekt met u af vanaf welke datum de Herhaalservice van start gaat.